In de media

Op vrijdag 24 maart 2017 werd het project 'Welkom in Gent' voorgesteld. Het project van HTS Sint-Antonius werd in gang gezet door Amsab-ISG naar aanleiding van het project 'Belgische vluchtelingen in Engeland tijdens WO I.  Een verslag...

Lees meer... →

In het kader van het project 'Aan de slag over het kanaal. Belgische vluchtelingen in Engeland tijdens Wereldoorlog I' schreef projectverantwoordelijke Martine Vermandere recent twee artikels die u hier kan lezen.

Lees meer... →

De tentoonstelling 'Koop Coop' krijgt deze week speciale aandacht in het tijdschrift Trends. De tentoonstellling loopt nog tot 31 augustus in de Samen Sterker Store, Vrijdagmart 9, Gent. 

Lees meer... →

In maart 2017 opent in Koekelare het vernieuwde Fransmansmuseum over de seizoenarbeid in de streek. Amsab-ISG zorgt voor de inhoudelijke invulling daarvan en wilde de inwoners betrekken door het organiseren van een crowdsourcingsdag op 7 mei 2016.

Lees meer... →

Op 2 mei was Martine Vermandere, onderzoekster in Amsab-ISG en auteur van het boek 101 Indianenverhalen. Gantoise 150, en van de gasten op de gespreksavond over de geschiedenis van KAA Gent in het College van Melle.

Lees meer... →

Interview met Paule Verbruggen, reportage AVS (29/04/2016) over de tentoonstelling Koop COOP! in de Samen Sterker Store.
12'.00" > 14-55"

Lees meer... →